Врв на репортерството од терен при земјотрес

Госпоѓо, се исплашивте ли од земјотресот?
kujna-kiflicki-pocetna_majkatiitatkoti
Врв на репортерството од терен при земјотрес:
– Госпоѓо, се исплашивте ли од земјотресот?
– Уф, да, многу страшно беше.
– И? Каде бевте?
– Дома, во кујната бев правев кифлички, и кога тргнав накај дневна заниша и се задржав за плотната, инаку ќе паднев.
– Студио?
– Ти благодариме Соња за исцрпните информации од теренот. Очекуваме да побараш вклучување во живо директно во вестите доколку најдеш нова соговорничка со интересна приказна, на пример некоја што е спремна да ни раскаже што и се случувало додека се бањала кога занишало!
Да ти се плукнам во медиумите!
winner-Life_RZ
Посетено 7.884 пати