Внатрешни врати какви што не сте виделе

Понекогаш надворешните врати можат да бидат необични, но најчесто вратите во домот не се баш многу интересни-, туку се најобични плочи од дрво.  Но не секогаш.  Погледнете ги овие внатрешни врати кои  ќе ви се допаѓаат секогаш кога ќе преминувате од една соба во друга.
Внатрешни врати какви што не сте виделе
Горе: Оваа лизгачка врата од челик и стакло е особено впечатлива во минимален простор.
Внатрешни врати какви што не сте виделе
Оваа врата е можеби плакарска, но прекрасна е.
Внатрешни врати какви што не сте виделе
Од мало отворање за врата до уметничко дело.
Внатрешни врати какви што не сте виделе
Оваа врата од  DIY or Die,  едноставно предизвикува возбуда.
Внатрешни врати какви што не сте виделе
Оваа малечка вратичка ( со слонче како квака!),  го прави просторот се,  само обичен – не.
Погледнете ги сите врати на INTERIOR.MKprevzemeno-logo-interior
Посетено 592 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!