ГОСПОДИН ЧОВЕК (На Горан Атанасов – Зеко)

Во последно време ги оставам песните да одлежат, па после им се навраќам да ги досредам.
Но оваа е најтазе и нема време за одлежување, ни за досредување.


Посетено 9.566 пати