Видео Пуштено Наназад

Тоа што мислите дека е во обичен и правил тек е всушност видеото пуштено наназад. Феноменално.
Наназад
[youtube height=”400″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=g_a3TQ9L9cM[/youtube]
Правилно[youtube height=”400″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=1dyxnFROfR0[/youtube]
Посетено 461 пати