Просечен Македонски патриот и верник, со и без маска

Просечен Македонски патриот и верник, со и без маска:

– Сака напреден систем, вози на црвено,
– Сака напреден систем, паркира на тревни површини,
– Сака напреден систем, ѓубрето го фрла од тераса,
– Сака напреден систем, секаде се пика преку ред,
– Сака напреден систем, не плаќа даноци,
– Сака напреден систем, го пцуе наставникот, затоа што син му има кец…

И да не забаравам. Се крсти во црква, на свадба, на утакмица, пред крастот на Водно, а повикува на гасни комори за “нелуѓето“…

Е па Македонче, чорба… затоа што ТИ СИ СИСТЕМ, на моја голема жал.

Зоран Антиќ

Посетено 1.130 пати

4Anime - Watch English Anime Online For Free in HD | 4Anime.biz. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

Dragon Ball Super (Dub)

english dubbed anime 4Anime Tokyo Revengers (Dub)

4Anime Josee, the Tiger and the Fish Episode Full

4Anime SK8 the Infinity (Dub) Episode 9

Naruto: Shippuden (Dub) Episode 496