Да не сум умрен?

umren_majkatiitatkoti
Јас веќе колата нема да ја регистрирам!
Нема да ставам бензин!
Нема да плаќам на наплатни!
Нема да трошам струја!
Нема да јадам леб!
Нема да пушам цигари!
Нема да одам по кафани!
Да не сум умрен?
Посетено 620 пати