Вечерата во ресторан не е луксуз, цвеќето за љубената не е луксуз…

Интернетот не е луксуз, одењето во кино или театар не е луксуз, вечерата во ресторан не е луксуз, цвеќето за љубената не е лукзус, летувањето и зимувањето не се луксуз, посетувањето на концерт не е луксуз.

Ништо од ова не е луксуз, ама ни ја отровија душата со политика, па заборавивме…

Посетено 392 пати