Признавам, бев партиски обоен, бев член на партија

” Пред 20 и нешто години, Бора Чорба ми дае една книшка, партиска…. Така искочи и ја да станам член, ете не викам дека…

Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Sunday, June 9, 2013

Мојата прва, а се надевам ќе остане и единствена  партиска книшка…
pop-kniska-partijska

 

Посетено 1.739 пати

AnimeTV chia anime tv me: Attack on Titan Final Season Episode 16

WCOStream watch anime: Watch Assassination Classroom (Dub) Episode 22