Вчера те сонував

И да е вистина и да не е, нема зијан.

Ова е најлесен ебоповикателен начин да си ги пласирате перверзните намери кон некого, а сепак тоа да го препишете на вашата ‘невина’ потсвест, доколку дотичната особа не ви парира на играта.


Но без гајле, и Тој/Таа ве сонувал/а Вас.

Посетено 3.119 пати