ТАЊА БАЛЕВСКА СЕКОВСКА

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Тања Балевска Сековска
Тања Балевска Сековска

Денот ми почнува со милите ми мои деца со кои брзо се спремаме за на училиште и заглавуваме кај геловите и парфемите од тато. Убавиот момент е возењето кон училиштето, разговорите и гушкањето преку седишта од кола.  Е сега следи најубавиот дел, прекрасното топло нескафе со две лажици шеќер(тулумба) и тие 10 минути се само за мене и сопругот мој. кои ни траат со часови.  Потоа го грабнувам точакот(барем до крај на септември, возам до Влае, кај што ме чека уште едно топло нескафе во дворот кај сестра ми. Таму кафето го пијам со саати. И нормално кафето не би било убаво доколку не го пиете со драги луѓе. Имајте пријатен ден.

Посетено 1.339 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!