Дали луѓето што не можат да заспијат до сабајле се поинтелигентни од оние што си легнуваат рано


Нормален човек на кој му се случува да остане буден до 2 сабајле, се грижи за своето здравје, за несоницата, последиците од неа и најверојатно веќе има разработен план во глава што ќе му каже утре на матичниот.

На мене, вака будна и ококорена во 2 сабајле, само на едно нешто ми текнува – на онаа студијата во која се тврдеше дека луѓето што не можат да заспијат до сабајле се поинтелигентни од оние што си легнуваат рано 😀

Посетено 1.465 пати