СТРАШКО ДАНОВСКИ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

strasko shpana_majkatiitatkoti
Страшко Дановски Шпана

Станувам сабајле, нешто ме мучи…дал да пијам НЕС или “fresh” турско кафе, зависи од денот. Инаку станувам рано и прво што ми паѓа на ум, се знае, цигарата уште на очи отварање па тек после се редат две-три кафенца дома, а послемала шетња низ град. И тоа е тоа…кафиња по локали пиење, НЕ….таму служат и многу бољи ствари.

Посетено 489 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!