Не сери жити све

Најљубезно те замолуам, за нас Македонците…
dislike-pocetna_majkatiitatkoti
Драг Mark Zuckerberg
Најљубезно те замолуам, за нас Македонците заради подобро разбирање
и комуникација меѓусебе, планираната опција “Dislike” да ја замениш со
Не сери жити све“.

595x90

Посетено 1.355 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!