Да не знае некој како се станува Јапонка?

Вика во постов „Се јадам, а не се дебелеам! – Погледнете во што е тајната!“

Се залетав јас, си викам ај може има некоја финта, кога внатре: „Сте помислиле зошто Јапонките се слаби? Затоа што јадат ориз, риба, зеленчук и пијат зелен чај за доручек, ручек и вечера, плус вежбаат секој ден!“


Е фала ви многу што ми ја откривте тајната! Да не знае некој како се станува Јапонка

Посетено 6.128 пати