Упаѓаат тегла мајонез и две паштети у фрижидер…

Упаѓаат тегла мајонез и две паштети у фрижидер, а пола исечениот лимон шо стои на вратата и вика:

-Шо ме гледате бе, ДОШЛАЦИ!!!

Посетено 1.149 пати