Ние Пишуваме Наслови Со Мали И Големи Букви

[fblike]

nie-pisuvame-naslovi-so-mali-i-golemi-bukvi-1Ние Пишуваме Наслови Со Мали И Големи Букви, А Вие Продолжете Да Си Пишувате Со ЕДНА (е) Голема, А Другите малиии…букви де.
Посетено 1.281 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!