Навреда за новчаниците…

Она кога имаш само 35 години…

100ki-naslovna_majkatiitatkoti– Мамо, дај некој динар.
– Еве 300, доста ти се…
– Дај бе стара, па тоа е навреда за новчаникот.
– За кој новчаник, жити се, никогаш не си ни имал новчаник.
– Па нормално дека ќе немам, цел живот ми крекаш дека треба да бидам добар со сите и никого да не навредувам!!!

baner-latte-595

Посетено 512 пати