Убавите работи не паѓаат од небо, некој треба да се погрижи и за тоа, зарем не?

Пред да започне официјалната продажба на новиот Samsung S8 на 28 април, дел од нестрпливите корисници на Телеком веќе го имале нарачано онлајн. Можеби тоа и не звучи како некоја посебна вест, но ако пратката од небо ви стигне пред вашиот дом, тогаш е веќе сосема нешто ново.
 Телеком  го направи ова уникатно на префринет начин… баш фраерски, со стил.
samsubg dron-pocetna_majkatiitatkoti
Погледнете како Телеком МК направи достава на новиот Samsung S8 со дрон:

Посетено 770 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!