Убавините на нашата земја привлекуваат голем број домашни и странски туристи ( состави од келнерки)

Писмена работа по македонски јазик и литература работена на завршниот испит на 11.06 1999 во Средно Угостителско Туристичко Училиште во Македонија.
Хумор или не?
PISMENA TURISTURISTICKO
Темата на писмената работа:
ПРИРОДНИТЕ УБАВИНИ НА НАШАТА ЗЕМЈА ПРИВЛЕКУВААТ ГОЛЕМ БРОЈ ДОМАШНИ И СТРАНСКИ ТУРИСТИ.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=jZ0N6euGa9M[/youtube]

Посетено 3.615 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!