У средината на 90ти мислев дека..

У средина на девеести мислев дека за дваестина години ќе можеме да се телепортираме и да си шетаме дека ни прдне низ временските портали.

Остај само шо не се телепортираме, туку има и луѓе шо мислат дека со јавување у контактна емисија ќе сменат нешто. И фанови на Јоце Панов

Посетено 329 пати