Каква Е Оваа Ситуација?

[fblike]
igor situacija_majkatiitatkoti
Овој Е-дур блуз е напишан во гардеробата бр.2, во Универзалната сала…на два часа пред првиот од двата концерти одржани како подршка на северниот сосед во желбата да го издржи двомесечното бомбардирање од дечко и на Моника Левински. А спотот е можеби единствениот пример во Европа, каде што авторот и изведувачот на песната, во спотот користи кадри од филм што го снимал 24 години пред тоа.

 
[youtube height=”320″ width=”590″]https://www.youtube.com/watch?v=O-oQ-bJOJtQ[/youtube]

Игор Џамбазов
Посетено 1.671 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!