Сте го гледале ли Титаник наназад, од крајот кон почетокот?

Ако го пуштиме Титаник наназад, тоа е филм кој говори за едно младо момче кое искача од сред оќеан со уште 1000 луѓе, се качуваат на брод, ебе богата цура, стига у Англија кајшо го чекаат еден куп луѓе, иде у кафана и ги троши сите пари.

Посетено 468 пати

AnimeHeaven watch anime: Watch Black Clover (Dub) Episode 138 (https://animeheaven.pro/m/jPaX/ep-138)

AniWatch aniwatch me: Watch DARLING in the FRANXX (Dub) Episode 10 (https://aniwatch.pro/m/nrgQ/ep-10)