Рамбо Амадеус: Низ Балканските земји живеат два типа на луѓе

Рамбо Амадеус, светскиот мега цар, кој поради енергетска ефикасност се трансформираше во кило император, имаше поетска турнеја насловена како ‘Вечери на гломазната поезија’

Во едно поетско читање го имаше следново етно-антрополошко излагање:

Низ балканските постојат два типа на луѓе..

  1. Сељаци кои живеат во село
  2. Сељаци кои живеат во град

Буди нам прецедник државе, Рамбо мајсторе!!!

Посетено 548 пати