Тинејџер го покажува соборениот рекордот со својата голема уста во која собира 138 моливи

Тинејџер од Непал сними видео за да му покаже на светот дека има најширока уста За да го докаже тоа, тој стави 138 моливи во устата и тоа беше снимено за време на јавен настан.

Ако биде потврдено од страна на Гинисовата книга на рекорди, Тапа ќе биде на прво место и пред актуелниот рекордер Dinesh Shivnath Upadhyaya од Индија, кој ја наполни устата со 92 моливи.

Тапа, кој работи како чувар, исто така ја полни својата уста со 32 свеќи. Тој вели дека сака да прават чудни работи. Тапа исто така, сака да се забавува луѓето со акробатика. Тој планира да приредува улични перформанси и да се обиде да стигне до повеќе екстравагантни и бизарни рекорди.

19-годишниот Раџа Тапа од Непал, тврди дека иманајшироката уста во светот.

Посетено 676 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!