Стварно не знам зошто играм спортска! – Кирил Стоименов

shefche_majkatiitatkoti

Пишувам тиќет спортска, а сфесен сум дека се разбирам у
пријателски утакмици како шо Лазар Бараков се разбира у
банџи-џампинг!!!

595х90 px-01

Посетено 539 пати