Што гуглаа Македонците изминатава недела

  1. Пајак, полиција, уа шиптари…
  2. Каква е таа пајак кола, ја сум од Пехчево
  3. У која земја има цело време евтина струја
  4. Заебанции за пајакот, твитови
  5. До кога смеам да пијам расолница
  6. Протест, Аустралија, имам тетка у Канбера
  7. Шо ако сменат името? Плата колку ќе дават?
  8. Работа во странство без бугарски пасош?
  9. Може ли да се плати за побрзо добивање бугарски пасош?
  10. Азис концерт, слики, трачеви
Посетено 1.604 пати