Среди си ја собата веќе еднаш, стоко неваспитана!!!

Кога мајка ми се дере да си ја средам собата, мисли на:

-усисај
-избриши прашина
-здипли си ги алиштата
-сортирај ги по рафтови
-мењање постелнина и навлаки
-џогирање парќет
-бришење џамови
-фаќање пајажина

Кога мајка ми се дере да си ја средам собата, мислам на:

-Префрлање на стварите од Орбитрекот на фотељата
-Толку…

Посетено 716 пати