Книжевни вечери на оргазмите (Видео)

Клејтон Кјубит и неговата брилијантна идеа. Во серијата од видеа наречена ‘Хистерична Литература’ девојки ги читаат своите омилени дела на глас, додека на седлото им работи вибратор.

Еве вака изгледа вистински оргазам при читање.


Посетено 1.590 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!