Скопје Не Заборава 1963|26.07|2015

[fblike]Постер дизајн по повод 52 години од земјотресот во Скопје.

Skopje zemjotres 2015 posterАвтор: Ласко Џуровски
Постер дизајн по повод 52 години од земјотресот во Скопје.
Фонт – Мамут www.myfonts.com/fonts/totem/mamut, специјална верзија со кирилични карактери која е во изработка.
Poster design. Skopje earthquake, the 52nd anniversary. Font used – Mamut, custom cyrillic version, WIP.
Посетено 890 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!