Ситуација

[fblike]
Ја анализирам внимателно ситуацијата кај нас, и веднаш ми текнува
на една стара, добра на другарот и маршал наш Тито…
tito-naslovna_majkatiitatkoti
“Пре рата нисмо имали ништа,
а онда су дошли немци
и узели нам све…“

Посетено 2.464 пати