Зашто родителите љубовта и бакнувањето го кријат пред децата?

[fblike]
guskanje_majkatiitatkoti
Никако не сфатив, зашто родителите љубовта и бакнувањето го кријат пред децата, а кавгите и навредите ги сервираат пред нивни очи…

Посетено 3.428 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!