Сите у Сити и ја у Сити. Иначе како ќе оговарам

Сите у Сити и ја у Сити. Иначе како ќе оговарам. Гужва, мислиш без пари даваат. Во ДМ сѐ преместиле, а ние сме како куче…

Posted by Дана Прелиќ on Saturday, November 25, 2017

Посетено 775 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!