Стари раткапни рециклирани како животински скулптури

Птолеми Елрингтон е дечкото што собирал раткапни по америчките автопатишта цели 12 години и потоа од нив направил прекрасни скулптури. Тие се за продажба, и се движат од 200 до 10000 фунти.
Посетено 521 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!