Здраво сиромаштијо воајерска шо бесцелно скрола по…

Здраво сиромаштијо воајерска шо бесцелно скрола по падините на Фејсбук, тражејќи посиромашна сиромаштија од својата, за да си ја проектира на безбедно истата и да не се осеќа толку сиромашно, размислувате ли чие име да оцрните денес додека пазарувате Rondo 100’s на решка?

Посетено 485 пати