Симпатични Животински Пријателства Во Рекламната Кампања На Гугл За Андроид

“Friends Furever”

furever_friends_androidpocetna

Компанијата Google во својата креативна рекламна кампања за Android ни порачува секогаш да бидеме различни

Во новата рекламна кампања за оперативен систем Андроид  наречена “Friends Furever” Гугл реши главната улога да им ја додели на премногу слатки и необични животински парови без оглед на големината, видот и обликот докажуваат дека пријателството нема граници.
Во ова едноминутно видео, во кое со неговата спонтаност и ноптовареност не забавуваат малите крзнени и пернати немирковци.  Гугл ни порачува  да бидеме заедно, но секогаш да бидеме различни. Погледнете го симпатичното видео и обидете се да не се насмеете на овие смешни животински пријатели.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=vnVuqfXohxc[/youtube]

Посетено 626 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!