И викам на ќерка ми “те дуа” она ми одговара “и јас тебе тато”

И викам на ќерка ми ‘те дуа” она ми одговара “и јас тебе тато” Ова не е двојазичност туку љубов..зборам за вас кој не зн…

Posted by Borjan Jovanovski on Sunday, March 5, 2017

Посетено 5.612 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!