Шепотење

sepotenja6_ogledalonaednadusa

.
Од некои спомени тешко е и да се дише.
Ти застануваат в грло како вметнати сеќавања,
ниту да ги проголташ,
ниту навистина да ги плукнеш.
Само нафрлаш една насмевка со горчлив вкус
и помислуваш:
„Добро е, и ова помина“.

595x90

Посетено 1.112 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!