Малку познат факт: Алкохолот и смртта


Според најновите истражувања, луѓето што не пијат алкохол умираат помлади. Оваа тематика се проучува повеќе од дваесет години и искуствата велат дека луѓето што многу ретко или воопшто не пијат алкохол имаат најголема стапка на прерана смрт (дури 69%). После нив се константните пијачи, а најдобро балансирата бројка е кај оние што пијат умерено.

Народски кажано: Жено, ќе одам у кафана. САКАМ ДА ЖИВЕАМ ПОДОЛГО!!!

Посетено 9.695 пати

Watch One Punch Man 2nd Season Episode 6 (https://funimationfree.com/m/64eB/ep-6) at website https://funimationfree.com funimation dragon ball z

Attack on Titan Season 3 Part 2 (https://animeheaven.pro/m/b857) Episode 10 at AnimeHeaven dragon ball z anime heaven