ШАХТИ како ГРЕПКИ за грЕБЕЊЕ, ама не за ПАРИ БЕРЕЊЕ.

ШАХТИ како ГРЕПКИ за грЕБЕЊЕ, ама не за ПАРИ БЕРЕЊЕ.

Мислеле дека грЕБАТ за да добијат три исти.
А тие да немале ни три чисти.

А со грЕБЕЊЕВО не била ни добивка во злато,
туку сé се грЕБЕЛО за влез во ЕУ и НАТО.

После грЕБЕЊЕ по јахти,
грЕБЕЊЕТО за влез во ЕУ ни оди преку шахти.

Само нели добро знаеме,
после грЕБЕЊЕ, нема КАЕЊЕ, туку само ЕБЕЊЕ.

(совет: дишете на шкрги)

Искрено ваш Ленин Ј🤪

Посетено 983 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!