Законите кај нас ги штитат мажите – Дана Прелиќ

Семејното насилство царува во МК. Според некои статистики секоја втора жена е злоставувана од партнерот. Ова се решава с…

Posted by Дана Прелиќ on Thursday, February 15, 2018

Посетено 169 пати