Секоја година мало потсетување да не се забегува…

zabeguvanje-pocetna_majkatiitatkoti

Божиќ е симболика за раѓањето на добрината и чесноста. Нема некоја голема филозофија. Секоја година мало потсетување да …

Posted by Дана Прелиќ on Saturday, January 7, 2017

Посетено 554 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!