Ѕирнете Го Најтесниот Дом На Светот

[fblike]Погледнете ја оваа неконвенционална градба во предградието Вола
во Варшава, куќата е сместена меѓу две згради и нејзиниот прв станар е
Едгар Керет, израелски писател и режисер.
Посетено 7.356 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!