Затоа сме село-весело

shemsa

Порано, кога бев помал
пола од тие што искачаа
го „живееа„ Буковски
без да бидат свесни за тоа
и бевме тешки хедонисти 
Сега 90 % се прават паметни
и го цитираат
а 0,8 % така живеат
Затоа сме село-весело 
И затоа главна звезда во сабота навечер
на Пиволенд е Жаре Бербер ?????
Од цел свет баш тој ????
Тоа ти е како на ЕГЗИТ главна ѕвезда
да е Шемса Суљакович
и ансамбл Јужни Ветар
Посетено 1.406 пати