Само Ти Не Си Трајна

[fblike]

sminka i tetovaza

– Девојко, трајна ти е тетоважата?- Да.- А шминката, трајна ти е?- Да и таа е трајна, а зошто прашуваш?- Дека све е трајно на тебе, а ти си краткотрајна….само за една ноќ.

Posted by Кројачот од Панама on Monday, October 5, 2015

Посетено 532 пати