Родител…

[fblike]tatko-i-sin_majkatiitatkoti

Родител…Пола “ич не ми помагаш, сѐ јас работам”, пола “не така, остави јас ќе сработам”.

Posted by Филип Стојановски on Thursday, July 23, 2015

Посетено 1.390 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!