Е Тоа НЕМА Да Го Излажам

[fblike]nema laga_majkatiitatkoti
Ако ти кажам дека не те сакам – ќе излажам
Ако кажам дека не ми фалиш – ќе излажам
Ако кажам дека не те замислувам легната
на „твојата“ перница покрај мене – ќе излажам
Ако кажам дека ради горенаведеното
сега ќе искочам и ќе се испоначукам – е тоа НЕМА да го излажам
Посетено 1.196 пати