Растурам сарми и дојадувам руски по куќи

Растурам сарми и дојадувам руски по куќи. Доаѓам со сопствено возило. Хигиена и дискреција загарантирани.

Posted by Sasho Hristovski on Thursday, January 4, 2018

Посетено 146 пати

Сашо Христовски

Сашо Христовски

Сашо Христовски