Го гледам вчера ‘ЖивототВоМакедонија’ како дреме на шанк…

shefche_majkatiitatkoti

Искачам вчера на пивце и на шанко го гледам ‘ЖивотВоМакедонија’, седе и пиуцка. Прашувам го:
-Е шо навам?
-Дојдов, ама после изборите па си бегам за Норвешка.

Посетено 2.041 пати