Раде Шербеџија ги претстави трите нови албуми


1

Раде Шербеџија и Западни Колодвор Бенд ги претставија трите нови албуми.  

Славниот филмски и театарски глумец, поет, музичар и професор Раде Шербеџија и неговиот пратечки Западни колодвор бенд  во прекрасната атмосфера на ресторанот Гало ги претставија дури трите нови изданија: заедничкиот албум ” Вријеме је, драга, вријеме је”, албумот на Западни Колодвор Бендб”Западни Колодвор” како и дуплиот албум во живо “Live 2013.”.

Погледнете дел од атмосферата

Целата галерија од настанот можете да ја погледнете на официјалниот сајт на Croatia Records

Посетено 270 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!