Што ќе гледаме во новата епизода на Фчерашни Новости!? (ВИДЕО)

Алфа и Буби, познатото полицајско дуо од Фчерашни Новости, овојпат во поинаква улога на репортери, најавија што ќе гледаме во најновата епизода на фчерашни.

Или со други зборови, што највеќе го интересираше народот и побуди кај него чуства на дискусија од комуникативни размери и зашто!?

Гледајте ги оваа недела во поинаков термин, 7:30 попладне, на Канал 5 телевизија. Бидете чекор зад сите.

Посетено 200 пати